• AMERİKA WAT
  • KORE VE BEN
  • GENÇLİK OTOBÜSÜ AVRUPA
  • KOZMETİK DEMİŞKEN

    5 Mayıs 2014 Pazartesi

    Hem Yer Çekimine, Hem Yılların Hainliğine Direnin; Hem de Bir Beden İncelin!

    Hanımların korkulu rüyası, her şeyden önce yer çekimi olabilir. Hem zaten yer çekimi olmasa bile herkesin derdidir göğüslerini dikleştirmek. Bu kadınlar için çok içsel bir dürtüdür. Bir başkasının anlamasını bekleyemezsiniz. Vücudunuzda en dikkat çeken organlardan biri, özellikle kadınlığınızı doğrudan etkileyen bir bölge, olması gerektiği gibi değilse çoğu zaman gururunuz bile incelebiliyor.

    Ayrıca tüm dertler bu kadar da değil, bazen pantolondan gizli gizli çaktırmadan pırtlayan göbek veya şortunuzun altından görülen selülitler… Peki çözüm ne?

    İsterseniz bu sorunun cevabını bu sorununa çözüm bulmuş birinden dinleyelim

    Duygu Arabacı Pure Nature Değişimini Anlatıyor | izlesene.com

    Göğüs dikleştirmek için estetik ameliyatının risklerini ve ne kadara mal olduğunu biliyor musunuz? Göze alabiliyor musunuz? Ya da bir beden incelmek için yağlarını çektirmeyi düşünüyor musunuz? Canınızın ne kadar yanacağından, işlem sonrasında ne kadar konforsuz bu hayat yaşayacağınızdan haberiniz var mı? Veya bir zayıflama kremini saatlerde bacaklarınıza sürecek kadar boş vaktiniz var mı?

    Pure Nature ürünlerinin göğüs dikleştirmeye etkisini firmanın ürün müdürü Tuğçe Uysal bakın nasıl anlatıyor.

    Pure Nature Ürünlerinin Göğüs Dikleştirici Etkisi | izlesene.com

    Tüm bunlar yerine etkisi Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri ve Fransız Intertek laboratuvarı gibi kurumlarca ispatlanmış bir çözüm daha mevcut: Pure Nature kozmetik giyim ürünleri... Bu ürünler bedeninizi ilk anda bir korse etkisi ile şekillendirirken, oturduğunuz yerden 28 günde de sizi bir beden inceltme eksine sahip.

    Kremler sürmek, ameliyatlar olmak veya saatlerce duşta krem sürmek gibi bir derdiniz artık olmayabilir. Örneğin Pure Nature’ın Lily adında bir atleti mevcut. Bu atlet zaten Türkiye’nin dünyaya moda ihraç eden en büyük firmalarından biri olan Sun Tekstil tarafından tasarlandığı için dışarıda da rahatlıkla giyilebilen, dikişsiz, şık bir ürün. Üzerine bir kot gömlek ya da tişört giyip dışarı anında fırlamanız yeterli.

    Atlet kendisine mikrokapsüller ile yedirilmiş olan dikleştirici ve nemlendirici kremi siz hareket ettikçe sizin vücudunuza masaj yaparak uyguluyor. Böylelikle birisi sizin için gün boyu krem sürerek masaj yapmış oluyor. Haliyle 28. günün sonunda hem daha dik göğüslere, hem yumuşacık bir cilde, hem de bir beden ince bir vücuda kavuşuyorsunuz. Ürünü yakından incelemenizde fayda var. Linkten ürünü ve Pure Nature’ın diğer ürünlerini inceleyebilirsiniz: http://www.purenature.com.tr/urunler/lily-sekillendirici-atlet.html

    Bir boomads advertorial içeriğidir.


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder