• AMERİKA WAT
  • KORE VE BEN
  • GENÇLİK OTOBÜSÜ AVRUPA
  • KOZMETİK DEMİŞKEN

    10 Eylül 2016 Cumartesi

    Asiana Airlines Türkiye Ödüllü Yarışması

    Asiana Airlines Türkiye Ödüllü Yarışması


    Nasıl Katılabilirim?
    Aşağıdaki ankette yer alan 3 soruyu doğru cevaplayıp, "Hayalinizdeki Uzakdoğu Seyahatini ASIANA ile Nereye Yapmak İsterdiniz?"** nedenini 3 Cümle ile anlatıp #Asianaairlines ve #Asianaileuçuyorum etiketleriyle kendi sayfanızda herkese açık olarak paylaşın. en az 3 arkadaşınızı etiketleyin. En çok beğeni alan 10 yorum arasından jürimizin yapacağı seçim sonrasında 1 kişiye gidiş dönüş uçak bileti hediye edilecektir.
    Gidiş-dönüş uçak bileti  (Biletleme ve seyahat tarihi: 08 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017. Ödül bileti; vergi, havaalanı ücretleri ve yakıt harcı hariçtir. Bu bedeller 320 - 360 USD arasındadır olup yolcu tarafından ödenecektir)
    **Destinasyon Kısıtlaması: G.Kore: Seul, Japonya: Tokyo, Filipinler: Cebu, Endonezya: Jakarta, Vietnam: Hanoi, Tayland: Bangkok
    KATILIM KOŞULLARI
    Yarışmaya katılabilmek için anket formundaki 3 soruyu doğru cevaplamanız gerekmektedir.
    Anket sorularını cevapladıktan sonra  "Hayalinizdeki Uzakdoğu Seyahatini ASIANA ile Nereye Yapmak İsterdiniz? nedenini 3 Cümle ile anlatıp #Asianaairlines #Asianaileuçuyorum etiketleriyle kendi sayfanızda herkese açık olarak  paylaşın. en az 3 arkadaşınızıetiketleyin. En çok beğeni alan 10 paylaşım arasından jürimizin (Asiana Airlines Türkiye Ofisi) yapacağı seçim sonrasında 3 kişiye aşağıdaki ödüller verilecektir.
    Ödüller:
    1. ASIANA AIRLINES Gidiş-Dönüş uçak bileti Gidiş-dönüş uçak bileti  (Biletleme ve seyahat tarihi: 08 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017. Ödül bileti; vergi, havaalanı ücretleri ve yakıt harcı hariçtir. Bu bedeller 320 - 360 USD arasındadır olup yolcu tarafından ödenecektir)
    2. ASIANA AIRLINES Uçak maketi
    3. ASIANA AIRLINES Pasaport kılıfı
    Yarışmaya katılımlar 10 Ekim 2016 saat: 23:59'da sonra erecektir.



    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder